Home> Nā Huahana> Hoʻokomoʻia ka lauoho lauoho> Hoʻohui i nā haʻahaʻa lauoho> ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light
ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light
ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light
ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light
ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light
ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light
ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light
ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light

ʻO Ombre Walnut Brown Cloud Light

$59.99≥1Piece/Pieces

ʻO keʻano o ka uku:L/C,T/T,D/P,D/A,Paypal
ʻO Incoterm:FOB
Min. Kāpena:1 Piece/Pieces
Huahana Huahana

ʻO BrandKanazi

Hāʻawe & lawe
Nā Uniona Kuai : Piece/Pieces
Hōʻike Huahana
  • ʻO Premium ka lauoho lauoho maoli i loko o nā hoʻonui lauoho lauoho A iʻole ka palupalu a palupalu paha,ʻaʻohe mea'ē aʻe mai kou lauoho kūlohelohe. Hoʻopili maikaʻi lākou me kou kala lauoho e hāʻawi ana iāʻoe i ka nui a iʻole ka lōʻihi āu eʻimi nei. I ka manawa like, he manamaha loa ia, e like me ka mea i ulu ai a hoʻohālikelikeʻole i ka haoʻana. 100% hoʻihoʻi i ka mea a me ka pā o ka lauoho maoli.
  • Loaʻa ma nāʻano likeʻole a me nā nui. -ʻO kā mākou clip i loko o nā hoʻonui lauoho kanaka i loaʻa i kahi hoʻonohonoho o 7 PC 120G. Loaʻa ma 6 mau lōʻihi mai 14 mau iniha a 24 mau iniha. Hoʻololi i ka lauoho lauoho blonde, ka pauka pale lauoho lauoho, nāʻano kala e hōʻoluʻolu ai i kou mau kala kala a e hoʻokūkū i kāu lauoho. Hiki iāʻoe ke kau i ka 1'āpana e hoʻohui i kahi ray o ka lauoho, a iʻole hiki iāʻoe ke hoʻokomo i nā mea āpau e nānā ai i kou lauoho
  • ʻO ka nānāʻana no ke kohoʻana i ke kala .-- Ma muli o ke kukui, nānā, etc. Hiki iāʻoe ke noʻonoʻo i kou kala kūlohelohe kūlohelohe a koho i ke kala e like me ke kiʻi i hōʻikeʻia. He leʻaleʻaʻo ia no ke kōkuaʻana iāʻoe inā he nīnau kāu e pili ana i kā mākou huahana, nā kauoha a me nā pilikia'ē aʻe.
  • ʻOi aku ka maikaʻi a hoʻoponoponoʻia no ke poʻo piha Hiki i nā mea hoʻomaka ke koho iā ia no nā hoʻomaʻamaʻa. Stainles steel clips ce i uhiʻia, uhiʻia me kahi papa o ka'ōpū e pale pono ai i kāu scalp a me ka lauoho, hiki iāʻoe ke hoʻohana a lawe iāʻoe iho.
  • Kāohi i kou lauoho i ka home - inā makemakeʻoe e hana i nā lauoho, e like me nā mea e hoʻohālikelike ai,ʻo nā lauoho nani a iʻole nā ​​lole nani i ke koho maikaʻi loa. Mua, maʻalahi ka hana. ʻO ka meaʻelua, hoʻohālikelikeʻia i nā lauoho lauoho, nani loa ke kumukūʻai, akā hana ia i kahi hopenaʻoihana. ʻO ka hope akāʻaʻole i emi iho
    4a3f282f-14de-497f-a6fd-457890da4489.__CR0,0,800,600_PT0_SX800_V1___
  • E hoʻouna i ka noi

Kuleana kope © 2024 Xuchang KANAZI Hair Products Co., Ltd. Nā kuleana a pau.

E hoʻouna i ka noi
*
*

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna